Beszállítóink és a megrázó helyzet

Csak összefogással állhatunk talpra

Mindig optimisták vagyunk. Mindenben megtaláljuk a lehetőséget és a kiutat. De ez a kép, amit beszállítóink helyzete mutatott meg nekünk bennünket is megrázott. Most valóban fontos, hogy támogassuk egymást, munkát adjunk megbízható, szeretett beszállító partnereinknek.

Ez a kihívás a miénk – nem csak magunkért – értük is!

Kérdőívet készítettünk beszállítóink, alvállalkozóink számára. Több, mint 40 patrnerünk töltötte ki nyár végén. A helyzet legtárgyilagosabban is elkeserítő. Partnereink több, mint 87 %-t súlyosan érintette ez a tavasz és a nyár.  

Az is látható, hogy nyáron már volt egy halvány reménysugár, de sokan úgy érezték – ez megállhat.

És most egy kis pozitívum is:

Csodálatos volt látni, hogy mennyi rugalmasság, mennyi innováció született az elmúlt hónapokban. Persze ezek között (44,2%) sok kényszermegoldás is van, de mindenképpen bizakodásra ad okot, hogy Partnereink ilyen elszántak és ilyen rugalmasak.

Az őszi második hullámmal kapcsolatban már nem pozitív a kép. A beszállítóink 46,5%-a azt érzi, hogy nincs igazán jó kényszermegoldás birtokában, ha újabb szigorítások jönnek.

Ezek a számok nekünk csak egyet üzennek – célunk, hogy saját biztonságos személyes, online, vagy hibrid rendezvényeinken feladatot, munkát adhassunk azoknak, akikkel eddig is számíthattunk egymásra.