Body and Mind Security

Harmony Box a RagazzART-tól

A mögöttünk álló év még inkább erősítette bennünk a szükségletet, a törekvést a harmóniára. Testünk, lelkünk elfáradt, itt a tavasz, ideje nagytakarítanunk kívül, belül egyaránt. Ébredjünk vele együtt, készüljünk fel, hogy kapcsolódni tudjunk, ha a körülmények megengedik.

Az event flow most csakis az egyén tökéletes testi-lelki harmóniájával jöhet létre. Ahhoz, hogy célba érjenek az üzenetek egy élő rendezvényen, a résztvevőknek kellő állapotban, ott és akkor befogadónak, nyitottnak kell lenni. Ehhez nyújthat segítséget egy „Testi-lelki fitness tréning”, melyet online csomagban tálalhatunk. Melegítsünk be együtt! Frissítés, energetizálás kívül, belül…

Mindfullness és meditáció

Body and Mind Receptünk: Fitness and Mindfullness csomag

  1. A lélek edzését, a felgyülemlett feszültségek oldását egy mentálhigiénés szakértő stresszoldási praktikáival oldjuk meg. Hogy mit tanácsol nekünk Polus Enikő mentálhigiénés szakember?

Hogy miért kell tenned valamit?

A pandémiás fáradtságról kevés szó esik. Ahhoz, hogy ebből az időszakból olyan “ feltámadás” szülessen benned, amelyben visszanyered az élethez szükséges energiáidat ……………nos ehhez tenned kell önmagadért most olyan lépéseket, amely ebben fog segíteni. Az Életünk mellékszereplői c. könyvemben ehhez is javaslok sok konkrét ötletet. Bölcsen kell ezt az időszakot most megtervezni, kivitelezni, mert veled maradhat az az érzelmi-fizikai állapot, amely akár a lelki kiégéshez is hasonlítható.

Most egy ötletet hozok a sok közül;

Minden ember életében van olyan aktív tevékenység, amelyre ha rátalál és időt szán rá rendszeresen, akkor energiával fogja feltölteni. Most elképzelhető, hogy a pandémiás fáradtság érzésének a megszüntetésében esetleg kevés lesz az alvás, a relaxáció vagy az utazás, amikor majd lehet. Ezt ki kell egészíteni!!!!

Érdemes elővenni vagy megkeresni azokat a tevékenységeket, amelytől azt éreztük régebben, hogy utána tele lettünk energiával, vagy többlet energiánk lett ÉSSSS életkedvünk. Miért? Mert abban van a te flow áramlatod és tölteted. Az képes feltölteni most azzal, ami lemerülőben van. Ha még nem tudod, hogy a te életedben ez mi, akkor keresd meg ebben a te utadat, kísérletezz! Rá fogsz találni, ha kísérletezel. Egyértelműen érezni fogod a tevékenység után azt, amiről írok.

2. A testedzés lehet tempós egy köredzés, alakformálás, klasszikus gimnasztikus elemek formájában. Vagy a relaxációt segítő lassabb mozgásforma, a jóga/ pilates/body art tréning által.

A mi ötletünk egy stresszoldó rövid jóga – Nagy Erika Dalmától. (elevenyoga)

Stresszoldó jóga

3. A jól megérdemelt ajándék a raktáraink feltöltésére: Egy gyors és egészséges étel elkészítése pl. Fördős Zé ajánlásával.

Avokádós csirketekercs – Egyszerű és gyors kaja

Persze ezek csak tippek – átlagos kimerültségre, elcsigázottságra – de ha úgy érezzük az apró trükkök már nem elegek, akkor érdemes egy számunkra hiteles szakembertől segítséget kérni. Ez az időszak ezt is megtanítja, hogy merjünk kérni, ki merjük fejezni érzéseinket és figyeljünk oda egymásra, nyújtsunk kezet, ha erre szükség van.

Ez igaz a rendezvények esetén is – a dolgozók, az ügyfelek még több odafigyelést, türelmet, gondoskodást igényelnek és erre nekünk professzionális csomagjaink vannak.

Vigyázzunk egymásra – egymás lelkére is!