Online Rendezvények

Ez nem sprint – ez maraton

Személyes és online rendezvények 2020-ban – szívvel lélekkel – mind az 5 érzékünknek

Tavasszal sokan azt hitték –  a COVID csak néhány hónap lesz. Nyáron sokan reménykedtünk, hogy talán visszatérhet az élet a régi kerékvágásba. De a régihez, mint általában – most sem térhetünk könnyen vissza. A karantén, a tavaszi megrázkódtatás sok dolgot tanított a RagazzArtnak.

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév
Hibrid rendezvény

Tudjuk, hogy a személyes rendezvényeknek van a legnagyobb varázsa, hiányoznak nekünk is a gondtalan, felszabadult pillanatok, de a jelenlegi folyamatosan változó körülmények rugalmasságot követelnek.  

Ha vigyázni akarunk Ügyfeleinkre, akkor csak olyan megoldást kínálhatunk, ahová szeretteinket is elengednénk. Ahol a Vendégeinknek nem kell félniük, ahol biztonságban érezhetik Magukat.

Nekünk ez a mérce, ez az elvárásunk magunkkal szemben.

Hibrid és online rendezvények, biztonságos személyes rendezvények. Ez az a 3 fő irány, amin dolgozunk, szívvel és lélekkel.

A személyes rendezvényeinknél szellős külső és belső tér, tökéletes higiénia és mindenre kiterjedő figyelem fogadja a Vendégeket.

A nyáron sokat tapasztalunk az online rendezvényekről – és mi egyáltalán nem idegenkedünk ettől a műfajtól, sőt rengeteg kihívást és csodálatos pillanatot találtunk ezekben a munkákban is.

Ahogy van jó, elfogadható és rossz rendezvény, úgy ez igaz az online és hibrid rendezvényekre is – jót kell csinálni. Szívvel, lélekkel, ötletekkel és gondoskodással.

Sőt, az online rendezvények megalkotásánál, történetmesélésénél kicsit még több szív és lélek kell – hiszen áttételesen, egy laptop monitorján keresztül szeretnénk maradandó élményeket adni. Ehhez kell rengeteg fejlesztés, odafigyelés, remek partnerek és egy kis RagazzArt esszencia.

Az online rendezvényeinknél sikerült megmutatnunk, hogy így is tudunk hatni minden érzékszervre!

Stúdiós közvetítés egy online rendezvényhez

Mi sem tudjuk, mit hoz a jövő – de azt tudjuk, mi kik vagyunk, és melyek azok az értékek, amelyek számítanak és invitálunk mindenkit – tartson velünk ebben a maratoni változásban – hozzuk ki magunkból és ebből az időszakból együtt a legjobbat, amit csak tudunk.