Melyik a kedvenc elegáns rendezvényhelyszínem?

A fenti kérdést címezték nekem egy eseményen. Rendezvényszervező cég alapítójaként, professional deamerként erre a kérdésre nincs egyszavas válasz. Sok van, igen sok! Attól függ, mire, kinek? A legjobb és legkedvencebb helyszín kiválasztásának csupán a fantázia szab határt.

Fontos befolyásoló tényező az időjárás. Jó idő, vízpart: Jöhet a Kopaszi gáton az Öböl Ház, a Városligetben a Robinson étterem. Illetve kedvenceim a rooftop megoldások, melyből egyre több nyílik a városban: 360Bar, High Note Sky Bar, vagy az aránylag új A38.

Elegáns kategóriába sorolom a múzeumokat, melyek közül egyik kedvencem a Kiscelli Múzeum romtemploma és az újra megnyitó Szépművészeti Múzeum, de ne feledjük a történelmi kastélyokat, várakat, például a csodálatos parkkal körülölelt Vajdahunyad Várát!

A kisebb rendezvényeknek otthont adó villák unikális opciók az eleganciát kereső szervező számára.  A romantikus, historizáló stílusban épült mesebeli Sacelláry kastély, a neobarokk stílusú Ádám Villa és budai hegyekben rejtőző WRITER’S VILLA szintén a kedvenceim közé tartoznak.

Az innovációs fejlesztést szeretnénk bemutatni? Keressük a friss építészeti, high tech modern vagy letisztult stílust. Ilyen például a Művészetek Palotája, a BMC épülete, a TEREM, illetve a hamarosan megnyitó Société Budapest rendezvényterei, amely  a prémium kategóriát célzó konferencia, divatbemutató, tréning, workshop, akár kisebb létszámú találkozó kedvelt helye lesz.

A Várkert Bazár és a Vigadó a múlt-jelen-jövő együttesét hordozza számomra. Legyen bármilyen üzenet, elképesztően kiélhető a megvalósítható fantázia. 

Keressünk még izgalmas helyeket, melyek elhelyezkedésük vagy kialakításuk miatt tökéletesek elegáns rendezvényekre is. Ilyen az abszolút városközpontban lévő KIOSK, a mindig megújuló Akvárium Klub, a nemrégen megnyílt TEREM.

Klasszikusan elegáns kedvencem az Orfeum, nagyobb létszámú, „színpadorientált” megközelítés esetében a Ram Colosseum.

Tehát a válasz: mikor melyikbe szeretek bele egy koncepció kapcsán.

Neked jelenleg melyik a TOP1 elegáns rendezvényhelyszíned Budapesten?